MANİSA / ALAŞEHİR - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

507 231 01 46 OKUL MÜDÜRÜ 538 206 52 31 (Müdür Yardımcısı)
BARIŞ MAHALLESİ FARABİ SOKAK. NO 23/1 ALAŞEHİR / MANİSA
Vizyon
Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz.
Misyon
Biz;.Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini,onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM .
08:00 - 15: 00
KALORİFER
Ulaşım
OKULUMUZ OTOBÜS TERMİNALİNİN BULUNDUĞU MAHALLEDE VE TERMİNALE 100 METRE MESAFEDEDİR. ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİRLER ARASI TAŞIMA ARAÇLARI İLE OKULA ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANMAKTADIR İZMİR´DEN HER 30 DAKİKADA BİR KALKAN İLÇEMİZ SEYAHAT FİRMASI SARIKIZ OTOBÜSLERİ VE TCDD TREN SEFERLERİ İLE İLÇEMİZE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Yerleşim Yeri
İLÇEMİZ 105 BİN NÜFÜSLU ORTA ÖLÇEKLİ BİR İLÇEDİR. BAŞLICA GEÇİM KAYNAĞI ÜZÜM TARIMIDIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. MANİSA MERKEZE 120 KM İZMİR´E 130 KM DENİZLİ´YE 100 KM MESAFEDE BULUNMAKTADIR .